Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Χουάνκαρ και παίζει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

(16/01, 19:30)

Άρχισε να... αδειάζει -μετά από καιρό- το «απουσιολόγιο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του κυριακάτικου (16/01, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 18η αγωνιστική της Super League, καθώς στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (13/01) πήρε μέρος σε φουλ πρόγραμμα και ο Χουάνκαρ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το ελληνικό "clasico".

Ο 32χρονος Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (09/01) με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και το αιμάτωμα που είχε μετά το ματς με τον Άρη, προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά τώρα τους πέντε παίκτες που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό στις αρχές Ιανουαρίου, άπαντες προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ένταση. Ακόμη κι ο Μαουρίσιο, ο οποίος μετά από δύο μέρες ατομικών προγραμμάτων (στο πλαίσιο της επανένταξής του) μπήκε σήμερα στο 100% και είναι πλέον πολύ πιθανό να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο», ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης και τελειωμάτων, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η αυριανή (Παρασκευή 14/01) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 π..μ

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ