Μελέτης Ηλίας – Ποια Ελληνίδα ηθοποιό θεωρεί πιο όμορφη;

 

 

Στο The 2night show ήταν καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας το βράδυ της Τετάρτης (12/1).

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια», μίλησε για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό και αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό.

«Περάσαμε κοροναϊό ναι. Σου την έχω πει αυτή την ιστορία; Είναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα πέρυσι. Μένουμε πάνω κάτω με τους γονείς οπότε κατεβήκαμε να φάμε. Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπούκωμα.

Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια, και βγαίνουν όλοι θετικοί, και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια, και τα παιδιά ασυμπτωματικά», περιέγραψε.

Στο ερώτημα αν θα εμβολιάσει τα παιδιά του απάντησε: «Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λένε όχι. Εμείς έχουμε κάνει κανονικά. Μας έχει βάλει σε σκέψεις υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες ρε παιδί μου ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».

Στη συνέχεια, έπαιξε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα παιχνίδι για να αποκαλύψει πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και των προτιμήσεών του.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε ποια ηθοποιό θεωρεί πιο όμορφη εμφανισιακά και μάλιστα την ίδια ώρα ο παρουσιαστής έγραφε σε άλλο πινακάκι τη δική του απάντηση για το όνομα που πίστευε πως θα σημείωνε ο ηθοποιός.

Ο Μελέτης Ηλίας έγραψε τη Μαρία Ναυπλιώτου, με τον Γρηγόρη να γράφει το όνομα της Κατερίνας Παπουτσάκη.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ