Κορονοϊός: Δύσκολες ώρες για 40χρονο ιερέα – Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου

Ένας 40χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που νοσεί από κορoνοϊό διακομίστηκε στην Πάτρα όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η υγεία του επιδεινώθηκε χθες το πρωί, διασωληνώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο ιός.

Ο ιερέας νοσηλεύονταν για αρκετές ημέρες στην κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, διασωληνώθηκε και μία ακόμη γυναίκα ενώ στην κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύονται 50 ασθενείς με την κατάσταση να είναι σταθερά πιεστική.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες