Πάτρα: Τέλος στις αντιεμβολιαστικές θεωρίες από τον Ιατρικό Σύλλογο - Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για καθηγητή του Πανεπιστημίου

Μέχρι την Εισαγγελία Πατρών έφτασε για ακόμη μια φορά η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου, για τη δράση των αντιεμβολιαστών.

8

Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε η συγκέντρωση της Κυριακής και κυρίως η συμμετοχή σε αυτήν του Αναπληρωτή Καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνου Πουλά.

Όπως αναφέρει η κ. Μαστοράκου μιλώντας στο tempo24.news, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΠ συνεδρίασε και συζήτησε εκτενώς το θέμα, αποφασίζοντας να ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τα όσα ακούστηκαν εκεί τόσο από τον κ. Πουλά όσο και από τον, επίσης γιατρό, π. Στυλιανό Καρπαθίου.

"Δεν γίνεται επιστήμονες να βγαίνουν δημόσια και να διαδίδουν αντιεπιστημονικές θεωρίες, παραπλανώντας το κοινό. Δε θα το επιτρέψουμε να συμβεί. Πρέπει επιτέλους να τελειώσει όλο αυτό", αναφέρει η κ. Μαστοράκου.

Τα όσα ακούστηκαν από τον κ. Πουλά στην Πλατεία Γεωργίου προκάλεσαν την αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς πρόκειται για έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών ο οποίος, μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος, άφησε αιχμές για φάρμακα που χορηγούνται για τη θεραπεία μόνο συγκεκριμένων ασθενών, αναφερόμενος στην περιπέτεια με τον κορονοϊό του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη και στον κ. Χαράλαμπο Γώγο που ήταν ο θεράπων ιατρός του.

Ο κ. Πουλάς σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πριν την ομιλία του έκανε λόγο για "κατασκευασμένες μεταλλάξεις", ενώ αναρωτήθηκε "για ποιον λόγο η πολιτεία επιμένει στην υποχρεωτικότητα εμβολίων τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις μεταλλάξεις".

Ακούστε όσα είπε:

 

 

Να παρέμβει η Πρυτανική Αρχή

Η παρουσία και τα όσα είπε ο κ. Πουλάς στην Πλατεία Γεωργίου προκάλεσαν την αντίδραση των ιατρών της περιοχής, την ώρα που εκείνοι, όπως λένε, δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία ενάντια στην πανδημία.

Μάλιστα, η κ. Μαστοράκου ζήτησε και την παρέμβαση των πρυτανικών αρχών για τα όσα ακούστηκαν στην Πλατεία Γεωργίου τα οποία χαρακτηρίζει αντιεπιστημονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το θέμα απασχολεί τον ίδιο τον Χρήστο Μπούρα και έχει ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να εξεταστούν τα όσα έλαβαν χώρα.

 

Διαβάστε επίσης