Πάτρα: "Τα πήρε και τα σήκωσε"-Προβλήματα από τις ριπές των ανέμων - "Ξήλωσαν" ακόμη και λαμαρίνες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Σοβαρά προβλήματα και κινδύνους για περαστικούς και οχήματα, έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Οι κλήσεις σε Πυροσβεστική και Αστυνομία εστιάζονται κυρίως σε πτώσεις σοβάδων και αντικειμένων, γεγονός που προκάλεσε σε αρκετές περιπτώσεις την άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που έγινε το πρωΐ της Τετάρτης στο κέντρο της Πάτρας με ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αποκολλήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους από κτίριο στη συμβολή τωψν οδών Γούναρη και Κορίνθου, ακριβώς στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας.

Επί τόπου έφτασαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, προκειμένου να απομακρύνουν το αντικείμενο ενώ σημάνθηκε και τοι πεζοδρόμιο με κορδέλα προκειμένου να μην κινούνται εκεί οι περαστικοί.

Λίγο νωρίτερα σημειώθηκε πτώση σοβάδων από κτίριο στη συμβολή της Μπουκαούρη με τη Γούναρη. Και το συγκεκριμένο σημείο σημάνθηκε ενώ για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία.

Στο μεταξύ σε αρκετές περιπτώσεις έχει κληθεί η Αστυνομία προκειμένου να απομακρύνει από δρόμους της πόλης αντικείμενα που έχουν μετακινηθεί λόγω των ισχυρών ανέμων. Οι κλήσεις αφορούν κυρίως μετακινήσεις κάδων απορριμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 

Διαβάστε επίσης