Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα»

 

 

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «The 2night Show» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Φώτη Μπενάρντο και στάθηκε στην περιπέτειά της με τον κοροναϊό.

Πρώτα από όλα, όμως, αναφέρθηκε στην ανθρωποφαγία από την οποία βρίθουν τηλεόραση όσο και social media.

«Ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο Facebook. Σταμάτησα να μπαίνω στο Facebook εξαιτίας της ανθρωποφαγίας», είπε.

Με τον σύζυγό της είναι πολύ ευτυχισμένοι. «Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, αγαπιόμαστε ουσιαστικά», εξομολογήθηκε.

Μιλώντας για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανό της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη.

Πέρασε δύσκολα όμως όταν κόλλησε κοροναϊό, καθώς επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της.

«Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα», περιέγραψε.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης