Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ – Γρονθοκόπησαν υπάλληλο όταν τους έπιασε να κλέβουν

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πάτρα.

Ένα ζευγάρι μαζί με το παιδί τους, μπήκαν στον χώρο του καταστήματος προσποιούμενοι τους πελάτες.

Όσο η ώρα περνούσε, υπάλληλος του καταστήματος συνειδητοποίησε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι, αντί να ψωνίζει βάζοντας πράγματα στο καλάθι του…έκλεβε, παίρνοντας από τα ράφια προϊόντα και κρύβοντάς τα κάτω από τα ρούχα που φορούσαν.

Κατευθείαν η υπάλληλος τους προσέγγισε και χαμηλόφωνα τους ενημέρωσε ότι έχουν γίνει αντιληπτοί, προτρέποντάς τους να επιστρέψουν τα προϊόντα στη θέση τους ή να τα αγοράσουν.

Τότε, το ζευγάρι της επιτέθηκε στην αρχή λεκτικά και στη συνέχεια και σωματικά, με τον άνδρα μάλιστα να μη διστάζει να τη γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο.

Μέσα στο μαγαζί επικράτησε τεράστια αναστάτωση με τους συναδέλφους της υπαλλήλου να τρέχουν να τη βοηθήσουν και τους πελάτες έντρομοι να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου οι δράστες το έβαλαν στα πόδια, βγήκαν από το κατάστημα και άρχισαν να τρέχουν στη γύρω περιοχή, ενώ οι υπάλληλοι του καταστήματος κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εντόπισε και προσήγαγε έναν άνδρα και μια γύναικα που μοιάζουν με τις περιγραφές των υπαλλήλων για τους δράστες της επίθεσης.

Περισσότερο φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης και στην ταυτοποίηση των δραστών αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)