Δικαστής υπέρ Τζόκοβιτς – «Τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει;»

 

Με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε τελικά η ακροαματική διαδικασία της έφεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς για την ακύρωση της βίζας.

Η πλευρά του Σέρβου ήταν αυτή που μπήκε πρώτη, με τον νομικό εκπρόσωπο του «Νόλε», Νικ Γουντ, να παρουσιάζει όλα όσα έκανε ο πελάτης του για να πάρει την ιατρική εξαίρεση που θα του επέτρεπε να αγωνιστεί στο Australian Open.

Ο Γουντ ανέφερε πως παρότι δεν χρειαζόταν, ο Τζόκοβιτς παρέδωσε επίσημη ταξιδιωτική δήλωση και παρείχε τα αποδεικτικά στοιχεία για την εξαίρεση του. Μάλιστα, ο Σέρβος τενίστας και Νο.1 του κόσμου, έδωσε ένα έγγραφο το οποίο το είχε υπογράψει από έναν εξαιρετικά καταρτισμένο ιατρό, έναν καθηγητή και μια ανεξάρτητη ομάδα ειδικών που συστάθηκε από την κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτώρια, στο οποίο αναφερόταν πως ο Τζόκοβιτς δεν μπορούσε να εμβολιαστεί για ιατρικούς λόγους.

Και μόλις τελείωσε η ακρόαση του Γουντ, ο δικαστής Άντονι Κέλι, εξέφρασε την απορία: «Τι άλλο μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να μπει στην Αυστραλία;», με τον εκπρόσωπο του Τζόκοβιτς να απαντά «Συμφωνώ μαζί σας εντιμότατε».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης