Δήμος Ερυμάνθου: Αυτοί εκλέχτηκαν σε Δημοτικό Συμβούλιο και Επιτροπές

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Eρυμάνθου στη σημερινή (9/1/22) του, ειδική συνεδρίαση ανέδειξε νέο προεδρείο, καθώς και τα μέλη που θα μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή. Τόσο στη σύνθεση του προεδρείου, όσο και στην Οικονομική Επιτροπή είναι σημαντική η παρουσία γυναικών.

Πρόεδρος εξελέγη και πάλι ο Γιώργος Κουραχάνης, καθώς το Σώμα ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αντιπρόεδρος η Γεωργία Μπαρδούτσου από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας από την οποία και προτάθηκε βάσει του Νόμου και γραμματέας η Μαρία Σταματοπούλου.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκτός από το Δήμαρχο Θεόδωρο Μπαρή που προεδρεύει και τους αντιδημάρχους Δημήτρη Παρασκευόπουλο και Σοφία Ταλαγάνη, εκλέχτηκαν

επίσης οι Αθανάσιος Παπαναγιώτου, Μαρία Σταματοπούλου, Εύα Μπερδένη και Διαμαντής Κανελλόπουλος με αναπληρωματικούς τους, Διονύσιο Γεωργαντόπουλο, Παναγιώτη Λαλιώτη, Γιώργο Παρασκευόπουλο και Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής συνεχάρη τα μέλη του προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.