Νάξος – Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού του

09/01/2022 | 17:03

Απαγχονισμένο άνδρα στο υπόγειο της κατοικίας του, βρήκαν το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 9, άνδρες της αστυνομίας, στο νησί της Νάξου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 76χρονος άνδρας που διέμενε κοντά στο 1ο Γυμνάσιο Χώρας Νάξου, είχε βγει για τον καθημερινό του περίπατο, νωρίς το πρωί.

Ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα τα συγγενικά του πρόσωπα να τον αναζητήσουν και να τον βρουν στο λεβητοστάσιο του σπιτιού, απαγχονισμένο.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου άνδρες της αστυνομίας καθώς και το ΕΚΑΒ, για να παραλάβει το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου άνδρα. Η σορός του 76χρονου θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη