Μαρία Ηλιάκη: Τα συμπτώματα μετά τη διάγνωση με κορονοϊό – «Είχα 39 πυρετό, ζορίστηκα»

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την έξι μηνών κόρη της, Κατερίνα, ενώ σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μέσω skype.

Ποια είναι τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία είναι διπλά εμβολιασμένη;

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!».

Όπως σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη, η κόρη της είναι καλά και δεν έχει πυρετό. «Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει» δήλωσε η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ