Πάτρα: Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών - "Τοξικό το εμβόλιο - Κατασκευασμένες οι μεταλλάξεις" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τους "Αγωνιζόμενους Πολίτες της Πάτρας" υπάρχει μεγάλη προσέλευση πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πραγματοποίησαν ομιλίες ο γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις ιερέας π. Στυλιανός Καρπαθίου αλλά και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Πουλάς χαρακτήρισε κατασκευασμένες τις μεταλλάξεις που φτιάχτηκαν για να εξαπλωθούν στους πολίτες.

Στις γνωστές του απόψεις περί... τοξικού εμβολίου που το χαρακτήρισε μάλιστα και "γεννετικό τροποποιητή" κινήθηκε η ομιλία του π. Στυλιανού Καρπαθίου.

"Η διοίκηση της Εκκλησίας δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη της"

Ευθείες βολές ενάντια στις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και στη διοίκηση της Ελλαδικής Εκκλησίας δε δίστασε να εξαπολύσει ο π. Στ. Καρπαθίου κατηγορώντας τη Δ.Ι.Σ. για "κατευθυνόμενη στρατηγική" υπέρ του εμβολίου.

Ακούστε τι δήλωσαν ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου και ο καθηγητής Κωνσταντίνος Πουλάς:

 

 

 

 

Μεταξύ άλλων στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση αναφέρεται:

"Λέμε  ΟΧΙ  στην υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων, στο  κοινωνικό  διαχωρισμό, στην  καταπάτηση  των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων, στην κατάλυση του Συντάγματος και στην υποδούλωση της Χώρας .

Υ.Σ. Σας ενημερώνουμε πως το αρχικό πρόγραμμα της εκδήλωσης τροποποιήθηκε  λόγω εκτάκτου κωλύματος των ομιλητών  κ. Νίκο Α. Καραβέλου  και   κ. Δ. Κούβελα"