Πάτρα: Συστήθηκε ως υπάλληλος του Δήμου και της άρπαξε 45.000 ευρώ!-Πώς η γυναίκα "αράχνη" εξαπάτησε 58χρονη-Τι ψάχνει η Αστυνομία

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Η πόρτα άνοιξε, (ίσως να μην ήταν και καλά ασφαλισμένη) και η 58χρονη Πατρινή είδε να μπαίνει στο σπίτι της μία γυναίκα η οποία της συστήθηκε ως υπάλληλος του Δήμου.

Η δράστιδα της είπε πως θα πρέπει να επιμεληθεί απολύμανσης στους χώρους του σπιτιού και χωρίς να το καταλάβει τις άρπαξε από το σπίτι ποσό που αγγίζει τις 45.000 ευρώ.

Όπως από χθες έγραψε το tempo24.news το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην οδόι Μαραθωνομάχων στην Πάτρα με τη δράστιδα να εξαφανίζεται και να αναζητείται από την Αστυνομία και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να διερευνούν την υπόθεση με προσοχή.

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.είναι το πως η γυναίκα γνώριζε πως το θύμα είχε στο σπίτι της ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στο ύψος του χρηματικού ποσού που βρισκόπταν μέσα στο σπίτι. Οι αστυνομικοί ψάχνουν το πως η 58χρονη είχε τόσα πολλά λεφτά και ιδιαίτερα πώς κατάφερε η δράστιδα άμεσα να τα εντοπίσει και να τα κλέψει.

Έτσι ή αλλιώς πάντως, πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση κλοπής η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία μεγάλη λίστα απατών και κλοπών με την μέθοδο της απασχόλησης ή της παραπλάνησης των θυμάτων που προβληματίζει την Αστυνομία ιδιαίτερα ως προς το σκέλος της αδυναμίας των θυμάτων να λάβουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της περιουσίας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ