Ναύπλιο: Η θαλαμηγός του εμίρη του Ντουμπάι έκρυψε τον ορίζοντα! BINTEO

08/01/2022 | 17:08

Η θαλαμηγός έκανε την εμφάνισή της, στο Ναύπλιο και προκάλεσε συζητήσεις σε ντόπιους και τουρίστες. Στα 280 εκατομμύρια ευρώ η αξία της…

Η χλιδάτη θαλαμηγός Radiant ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο εμίρης του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim έριξε άγκυρα στο Ναύπλιο αργά το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου. Η θαλαμηγός είναι αγκυροβολημένη στον κόλπο της Αρβανιτιάς κάτω από το Παλαμήδι και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι επιβαίνουν, ενώ δεν έχει αποβιβαστεί κανείς από το πλοίο στην πόλη του Ναυπλίου.

Η τελευταία φορά που ο εμίρης του Ντουμπάι επισκέφθηκε το Ναύπλιο ήταν το Σεπτέμβριο του 2018. Το Radiant έχει μήκος 110 μέτρα και ναυπηγήθηκε το 2009 για λογαριασμό του Ρώσου μεγιστάνα Boris Berezovsky.

Ο Berezovsky έδωσε 149 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων την πούλησε το 2011 στον εμίρη για 240 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον η αξία του Radiant ανέρχεται στα 280 εκατομμύρια ευρώ και είναι στη λίστα με τα ακριβότερα γιοτ του πλανήτη.

Το Radiant μπορεί να φιλοξενήσει 60 άτομα μαζί με το πλήρωμα. Διαθέτει ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, σινεμά και δύο πισίνες, ενώ είναι εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο κανόνι νερού με την ικανότητα να βυθίζει σκάφη έως 91 μέτρα μακριά.

Δείτε τη θαλαμηγό σε παλαιότερο πέρασμα από τη χώρα μας και τη Μύκονο…

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)