Θρίλερ με τον 56χρονο που απανθρακώθηκε μέσα στο IX του-Η Αστυνομία ανέλαβε τις έρευνες-Τι εκτίμησε ο ιατροδικαστής ΦΩΤΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Η Αστυνομία ανέλαβε τελικά την προανάκριση προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια προκάλεσαν τον θάνατο του 56χρονου Πατρινού Δημήτρη Καραμπούλη που βρέθηκε σήμερα το πρωΐ απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του στον δρόμο Χρυσοπηγή  Λακώματα κοντά στον Καταρράκτη.

Η απόφαση οι έρευνες να ανατεθούν στην Αστυνομία και όχι στην Πυροσβεστική, προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και σύμφωνα με τα οποία υπάρχει υπόνοια τροχαίου δυστυχήματος.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ωστόσο οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες τονίζουν πως ερευνώνται και άλλες παράμετροι του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Αφήνουν μάλιστα ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news ο 56χρονος δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και έτσι δεν κατέστη εφικτή η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του από συγγενείς και φίλους

Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν το είχε ξεχάσει, ή αν σκόπιμα το είχε εγκαταλείψει στο άλλο όχημα. Οι απαντήσεις που θα δοθούν θα στηριχθούν μόνο στα ευρήματα, καθώς δεν υπήρχε μάρτυρας που να διαφωτίσει τις συνθήκες του περιστατικού, με εξαίρεση έναν βοσκό ο οποίος βρισκόταν σε μεγάλη απόαταση από το σημείο είδε τους καπνούς και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο 56χρονος εκτός από το σπίτι του στην Πάτρα στην περιοχή των Δεμενίκων όπου διέμενε, είχε και εξοχικό κοντά στην Βλασία όπου διέμενε ορισμένες φορές.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ