Πάτρα - Συγκινητικές στιγμές στον Αγιασμό των Υδάτων - Ο Νικόλας που έπιασε τον Σταυρό, χάρισε το δώρο του Μητροπολίτη στην 9χρονη Βασιλική που βούτηξε στα παγωμένα νερά! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Συγκινητικές στιγμές στο Μώλο της Πάτρας στον Αγιασμό των Υδάτων.

Τον Τίμιο Σταυρό, έπιασε ο Νικόλας Πρεβεζάνος (φωτο κάτω), ο οποίος βουτάει από το 2010 για λάβει την ευλογία της ημέρας. 

 

 

Ο Νικόλας Πρεβεζάνος, έλαβε την Ευλογία του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, όπως και όλοι όσοι βούτηξαν σήμερα στα παγωμένα νερά για τον Τίμιο Σταυρό. Το δώρο του Μητροπολίτη ήταν ένας Σταυρός, όμως η κίνηση του Νικόλα, συγκίνησε όλους όσοι παρακολουθούσαν την Τελετή στον Μώλο. 

Έδωσε το δώρο του, στην 9χρονη Βασιλική η οποία βούτηξε μαζί τους για να πιάσει τον Σταυρό! Μπορεί να μην τα κατάφερε, όμως η χαρά και το χαμόγελό της δεν άφηνε περιθώρια για το πώς ένιωσε!

 

Οι "τολμηροί" Πατρινοί που βούτησαν για τον Τίμιο Σταυρό ήταν πολλοί. Όλοι με την ίδια χαρά και ευτυχία που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους και να λάβουν την Ευλογία του Μητροπολίτη. Όλοι έδωσαν μια ευχή: "Να απαλλαγούμε σύντομα από την πανδημία". 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, προηγήθηκε Δοξολογία στη Μητρόπολη Πατρών.

Διαβάστε επίσης