Tempo24: "Έσπασε" κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας το 2021-Πάνω από 16.000.000 μοναδικοί επισκέπτες

Με  16.210.552 μοναδικούς επισκέπτες το2021, το tempo24.news ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας έτους εισπράττοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών του διαδικτύου.

Το 2021 μάλιστα το tempo24.news ξεπέρασε κατά 1.200.000 τους μοναδικούς επισκέπτες του 2020, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την εκρηκτική άνοδο επισκεψιμότητας μέσα σε ένα χρόνο.

Μεθοδικά και με μοναδικό κριτήριο την είδηση και το ρεπορτάζ, το tempo24.news απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις της επιλογής των αναγνωστών στην Περιφέρεια.

Με γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση, μέσα στα επτά χρόνια της λειτουργίας του το tempo24.news πέτυχε τον στόχο του: να είναι στην κορυφή των ενημερωτικών διαδικτυακών μέσων στην Αχαΐα και την Περιφέρεια, συνθέτοντας στην ουσία ένα μίγμα ενημέρωσης, άποψης και παρέμβασης στα τοπικά ειδησεογραφικά δρώμενα.

Με υπομονή συνέπεια και συνέχεια, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του tempo24.news, εργάστηκαν (και εργάζονται) υπεύθυνα και μεθοδικά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του απαιτητικού κοινού του διαδικτύου.

Παράλληλα η ομάδα των στελεχών και του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού του tempo24.news, λειτούργησε (και λειτουργεί)  με υγιή και συνάμα δυναμικά αντανακλαστικά στις απαιτήσεις της ενημέρωσης, τηρώντας παράλληλα το σύνολο των κανόνων του ανταγωνισμού, σεβόμενη τους εκπροσώπους των φορέων, ασκώντας κριτική προς κάθε κατεύθυνση στα πλαίσια της ορθής εκτέλεσης του δημοσιογραφικού καθήκοντος και προβάλλοντας το σύνολο των πολιτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: η τοπική κοινωνία πολύ γρήγορα μας υποδέχτηκε με θετικό πρόσημο και μας κατέταξε στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας.

Η Διεύθυνση, οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και το σύνολο του δυναμικού του tempo24.news, ευχαριστούν θερμά το σύνολο των αναγνωστών μας και δεσμεύονται ότι και το 2022 θα είναι το ίδιο και περισσότερο δυναμικοί, πάντα με κανόνες και συνέπεια, στοιχεία απαραίτητα που απαιτούνται για να θεμελιωθεί και να «χτιστεί» σχέση εμπιστοσύνης στον δύσκολο χώρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ