Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού στον Άρη

02/01/2022 | 21:29

Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, στον οποίο υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, βρέθηκε ακόμη ένα κρούσμα θετικό και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Υπενθυμίζεται ότι είναι το έβδομο κρούσμα κορονοϊού στους Θεσσαλονικείς, έπειτα από τα τρία συν τρία που είχαν ανακοινωθεί στις 28 και 31 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Η εξέλιξη αυτή καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την προετοιμασία των παικτών του Άκη Μάντζιου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (5/1, 21:30 – “Απόστολος Νικολαΐδης”), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία