Πάτρα: "Χτύπημα" της Ασφάλειας σε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες-Βρέθηκαν χρήματα, κοσμήματα και λίρες-Μία σύλληψη και αναζητήσεις για συνεργούς-Κακουργηματική η πράξη

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Κύκλωμα που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές, χρησιμοποιώντας κυρίως την μέθοδο του τραυματισμού σε τροχαίο συγγενικών τους προσώπων, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news έχει ήδη συλληφθεί μία γυναίκα Βουλγαρικής υπηκοότητας, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη της συμμορίας που συμμετείχαν στις απάτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news το συνολικό ποσό που έχουν αποσπάσει από τα θύματά τους τα μέλη της σπείρας, ξεπερνά τις 120.000 ευρώ, γεγονός που στοιχειοθετεί την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος.

Σε κατ' οίκον έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν χρήματα κοσμήματα και λίρες τα οποία φέρεται η γυναίκα και οι συνεργοί της να έχουν αποσπάσει από τα θύματά τους, τα οποία ως επί το πλείστον ήσαν ηλικιωμένοι.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει περιπτώσεις απατών στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και άλλες υποθέσεις στις οποίες ενδεχομένως ενέχεται η συληφθείσα και άλλα πρόσωπα

 

Διαβάστε επίσης