Τα ντυσίματα που θα σας πείσουν να φορέσετε baggy jeans - ΦΩΤΟ

 

 

Όταν νιώθουμε άνετες μέσα σε αυτά που φοράμε, αισθανόμαστε καλύτερα με τους εαυτούς μας και έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι αρκετά ευχάριστο λοιπόν που τις τελευταίες σεζόν, μεγάλος αριθμός τάσεων αποτελούν τον ορισμό του comfy. Ειδικότερα, ένα κομμάτι που ξεχωρίσαμε είναι τα baggy jeans.

Τα denim σε φαρδιά γραμμή έχουν αγαπηθεί από πολλές fashionistas και έχουν αποκτήσει μια σταθερή θέση στις ντουλάπες τους. Αυτό συμβαίνει, διότι είναι ευκολοφόρετα και συνδυάζονται με πολλά ρούχα. Ταυτόχρονα προσθέτουν μια φρέσκια πινελιά, αλλά και αμέτρητους στιλιστικούς πόντους στα ντυσίματα μας.

Παρά τα σημαντικά πλεονεκτήματά τους, πολλές γυναίκες είναι ακόμη διστακτικές ως προς το να τα αγοράσουν. Αγαπούν τα skinny παντελόνια και τους είναι δύσκολο να τα αποχωριστούν και να βγουν από το στιλιστικό comfort zone τους. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και δεν είστε σίγουρες για το πώς θα μπορούσατε να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας τα baggy jeans, σας έχουμε τη λύση.

Εντοπίσαμε τα ωραιότερα ντυσίματα με το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού και τα συγκεντρώσαμε παρακάτω, ώστε να αντλήσετε έμπνευση για τις δικές σας εμφανίσεις.