Aντιεμβολιαστές οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ διαμαρτύρονται σε εστιατόριό του: «Είναι απατεώνας»

 

Το τέρας που τόσα χρόνια έτρεφε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα συνεχίσει να τον «καταδιώκει» για χρόνια… Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, πλήθος αντιεμβολιαστών οπαδών του στράφηκε εναντίον του ίδιου έξω από το εστιατόριό του στο Trump Tower.

Συγκεκριμένα, εξαγριωμένοι αντιεμβολιαστές οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ συγκεντρώθηκαν έξω από το Trump Grill στον πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη και άρχισαν να γιουχάρουν γιατί τους απαγορεύτηκε η είσοδος καθώς ήταν ανεμβολίαστοι.

«Μπορείτε να κάνετε εκατό κρατήσεις και τελικά να μην μπορέσετε να φάτε για λόγους ασφαλείας ή πολυκοσμίας. Δεν αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα για όσους έχουν κάνει κράτηση, ότι θα εξυπηρετηθούν κιόλας» ανέφεραν αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και συνέχισαν: «Ο νόμος λέει πως μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορείτε να μπείτε σε κλειστό χώρο. Το Σύνταγμα δεν έχει καμία σχέση».

Σημειώνεται πως στη Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό για άτομα άνω των 5 ετών να δείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού για να μπορέσουν να δειπνήσουν, να πιουν καφέ, ποτό ή να ψυχαγωγηθούν σε κλειστό χώρο.

«Ο Τραμπ είναι ένας απατεώνας» φώναζαν όλοι μαζί «μας πρόδωσε». Όπως αναφέρει η Daily Mail κανένας από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσε μάσκα, ούτε κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας. 

Οι αστυνομικοί τους έλεγαν επί ματαίω πως δεν αποτελεί… συνταγματικό δικαίωμα η κράτηση σε εστιατόριο, ωστόσο οι οπαδοί στρέφονταν κατά του Τραμπ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες οπαδοί του Τραμπ τον είχαν γιουχάρει όταν αποκάλυψε ότι έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. 

Συγκεκριμένα, όταν ο Τραμπ αποκάλυψε σε ομιλία του στο Ντάλας ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του άρχισαν τα γιουχαΐσματα με τον Τραμπ να τους κάνει νόημα να σταματήσουν και να τους λέει «Μη! Μη! Μη! Μη! Μη!». Όμως η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα τα «ου» να πολλαπλασιαστούν.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης