Πάτρα: Συνελήφθη 47χρονος προπονητής μποξ για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του

Συνελήφθη 47χρονος προπονητής μπόξ στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του μετά από καταγγελία.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, την θώπευσε και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο κικ μπόξινγκ, της είπε για την επίθεση που δέχθηκε από τον προπονητή της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Χθες το βράδυ η Αστυνομία μετά από αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο γνωστή προπονητή. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

 

 

Όταν ο Τραμπ «ξεφάντωνε» με τον Επστάιν στη Φλόριντα 

Καιρός: Πάμε για 33άρι σήμερα – Συνεχίζεται το κύμα ζέστης

Τα μνημόσυνα του Σαββάτου

ΚΑΕ Άρης: «Επενδυτικός οργανισμός εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας»     

Πάτρα: Τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως Κριμαίας

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Κέικ με τσάι και τζίντζερ