ΚΙΝΑΛ: Καθυστερημένα και ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης

23/12/2021 | 18:26

Kαθυστερημένα και ανεπαρκή χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής, τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για να περιοριστεί η έξαρση της πανδημίας.

 

«Δεν μπορούν να ανακόψουν αποφασιστικά την διάδοση του ιού, καθώς δεν συνοδεύονται από σχεδιασμό για την αύξηση των εμβολιασμών, την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και την προετοιμασία του συστήματος να αντιμετωπίσει το πέμπτο κύμα της πανδημίας που είναι προ των πυλών», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΙΝΑΛ.

 

Τονίζει ότι «είναι ώρα η ατολμία, η καθυστέρηση και ο φόβος του πολιτικού κόστους να πάψουν να υπαγορεύουν αποφάσεις που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, την υγεία και το εισόδημα των πολιτών. Εμβολιασμοί, ενίσχυση του ΕΣΥ, αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, επιδημιολογική παρατήρηση με διενέργεια rapid και pcr test και αποτελεσματική ιχνηλάτηση, είναι αναγκαία για την αναχαίτιση του νέου κύματος πανδημίας».

 

ΠΗΓΗ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ