Πάτρα: Στον εισαγγελέα σήμερα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου για την επίθεση αντιεμβολιαστών - Φόβοι για νέες επιθέσεις

 

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι περισσότερα από 200 πρόσωπα από όλη την Ελλάδα ερευνώνται για πιθανή ανάμειξη με τους αρνητές, εκ των οποίων οι περισσότεροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες αρνητών, μελών στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Η μία αποτελείται από συνταξιούχους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς και η άλλη από πρόσωπα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που αρέσκονται σε σενάρια συνωμοσίας.

Ακόμη, η δομή των ομάδων θυμίζει στρατιωτικές μονάδες με ανώτατο διοικητή, επικεφαλής ανά περιφέρεια, ενώ φέρουν ακόμα και οπλισμό, κάτι που εντείνει την ανησυχία των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για παρόμοιου τύπου επιθέσεις, όπως αυτή στην Πάτρα, κατά της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του tempo24

Πάτρα: Στον Εισσαγελέα αύριο, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου για την επίθεση από τους αντιεμβολιαστές

Στην ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν αύξηση των επιθέσεων σε κρατικούς λειτουργούς, όπως άλλωστε έχουν προειδοποιήσει οι «Θεματοφύλακες».