Οριστική η αναβολή του Άρης-Ολυμπιακός λόγω κρουσμάτων

Ηταν προγραμματισμένος την ερχόμενη Δευτέρα

 

Αναβλήθηκε οριστικά το ματς της 11ης αγωνιστικής της Basket League, ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/12) στο «Αλεξάνδρειο».

Τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν «χτυπήσει» την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανάγκασαν τη διοργανώτρια αρχή να κάνει αποδεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει από χθες (17/12) η ΚΑΕ Άρης για την αναβολή της αναμέτρησης.

Τα κρούσματα στους Θεσσαλονικείς είναι πλέον τρία (η ιχνηλάτηση βρίσκεται σε εξέλιξη), οπότε οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ θεώρησαν ότι θα ήταν πιο ασφαλές να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας, ο οποίος θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Mε ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Άρης - Ολυμπιακός, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.
   
Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί,  στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού  COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Άρης. 
  
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης