Εισαγγελική έρευνα για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα

17/12/2021 | 16:47

Στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» μπαίνει η μελέτη των καθηγητών Δημήτρη Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα προκαλώντας και έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

 

Η μελέτη θα ελεγχθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που ήδη διενεργείται για τις ΜΕΘ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθούν στο σύνολό τους οι καταγγελίες που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες που επικρατούν στις Μονάδες, είτε μέσω ρεπορτάζ των ΜΜΕ , είτε μέσω συγκεκριμένης αναφοράς, όπως αυτή που κατατέθηκε πρόσφατα από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο στον Άρειο Πάγο.

 

ΠΗΓΗ enikos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε