Πάτρα: "Λύγισε" η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου για τον θάνατο του Νίκου Κανελλόπουλου

Δύσκολες ώρες περνούν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του 51 ετών κρεοπώλη Παναγιώτη Κανελλόπουλου, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό.

Μία από αυτούς και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, η οποία κλήθηκε να μεταδώσει την είδηση σε ένα από τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα ρεπορτάζ της μακρόχρονης πορείας της.

Η δημοσιογράφος του Mega ήταν για πολλά χρόνια στενή οικογενειακή φίλη με τον Νίκο Κανελλόπουλο. Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε να εργάζεται στο κρεοπωλείο του πατέρα της και ήταν για την ίδια "σαν αδερφός", όπως είπε στον τηλεοπτικό αέρα.

Η Ελένη Ασημακοπούλου ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που τον παρότρυναν να κάνει το εμβόλιο, με την ίδια να λέει ότι συνεχώς το αμελούσε.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του MEGA, o 51χρονος, ο οποίος έπασχε από βρογχικό άσθμα, καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Το πάλευε σπίτι του με αντιβίωση και εισπνοές.

Νοσηλεύθηκε για λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου, αλλά τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 51χρονος ήταν παντρεμένος, είχε δύο παιδιά και ένα εγγόνι.

Η δημοσιογράφος, Ελένη Ασημακοπούλου, μιλώντας για τον χαμό του φίλου της, λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το απόσπασμα

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ