Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Μήνυμα ανανέωσης η επιλογή Κατρίνη

Στη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής

Μετά την ανάδειξη του βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη στη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιλογή του Μιχάλη Κατρίνη, ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σηματοδοτεί τη νέα σελίδα στην κοινοβουλευτική λειτουργία του κόμματος και συνδέεται με την ισχυρή εντολή ανανέωσης που δόθηκε στον νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Είναι, παράλληλα, ένα καίριο βήμα για την ένταση της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Κινήματος Αλλαγής, με την επιλογή -ως επικεφαλής- ενός νέου στην ηλικία βουλευτή της περιφέρειας αλλά πολύπειρου στα κοινοβουλευτικά πράγματα, με φωνή ψύχραιμη, παρεμβατική και απόλυτα ταυτισμένη με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Για δε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο νέος θεσμικός ρόλος του Μιχάλη Κατρίνη αυξάνει τις δυνατότητές μας και ανοίγει νέους ορίζοντες στις διεκδικήσεις μας.

Θέλω να συγχαρώ τον Μιχάλη Κατρίνη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι κι απ’ τη νέα του θέση θα συνδράμει αποφασιστικά στον μεγάλο στόχο όλων μας, να ξαναγίνει η παράταξή μας σύντομα πρώτη επιλογή στις συνειδήσεις των πολιτών».      

Διαβάστε επίσης