Πέθανε τα ξημερώματα από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

14/12/2021 | 07:35

 

 

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα. 

https://www.protothema.gr/

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης  covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο