Εκπρόσωποι του Ανδρουλάκη και του Παπανδρέου πιάστηκαν στα χέρια

 

Και ενώ σε όλη την Ελλάδα η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, στον Ορχομενό σημειώθηκε πρωτοφανής ένταση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου. 

Τα αίματα στον Ορχομενό «άναψαν», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όταν επιστρέφοντας από ολιγόλεπτο διάλειμμα ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου είδε εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ να πιαστούν στα χέρια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τις ψήφους του τμήματος.

Προβλήματα όμως είχαμε και στην Ερέτρια, όπου η εκλογική διαδικασία… ακυρώθηκε! Με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ έκλεισε το εκλογικό τμήμα, αφού όπως διαπιστώθηκε, από τους 286 εγγεγραμμένους στον α’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας, σήμερα είχε περάσει μόνο… ένας ψηφοφόρος στο σύστημα. Η ΕΔΕΚΑΠ προχώρησε στο κλείσιμο του εκλογικού τμήματος, ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα εγκυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ