Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση.

Μάλιστα η Βανέσα Αδαμοπούλου αποκάλυψε πως έχει γράψει το σενάριο για μια ταινία μικρού μήκους, στην οποία επέλεξε ως πρωταγωνιστή τον πρώην αγαπημένο της, καθώς «είναι πολύ καλός ηθοποιός και του ταίριαζε ο ρόλος».

«Οι σχέσεις πολλές φορές ολοκληρώνονται. Κάνουν έναν κύκλο. Αλλά εξελίσσονται κιόλας. Τον Ιωάννη τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει και εκείνος. Τον σέβομαι απεριόριστα κι εκείνος αντίστοιχα. Θα κρατήσουμε αυτόν τον τύπο της οικογένειας όπως είναι και θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Ο χρόνος λειαίνει τα πράγματα και τα κάνει διαφορετικά. Όταν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, τα πράγματα προχωράνε. Οτιδήποτε άλλο είναι λίγο και προσβλητικό για αυτό που έχουμε ζήσει. Μου έχει δώσει πολλά το ότι ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσπάθησα να κάνω κάποια στιγμή αλλά πήγαινα και έφευγα. Υπάρχει το σωστό timing για αυτό», εξομολογήθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης