Μαρία Φραγκάκη: Ήταν κακότροπος και τοξικός, είχε πολλά θέματα με τον εαυτό του

«Έχει τύχει να συνεργαστώ με φαλλοκράτη και σεξιστή που προσπάθησε να με υποτιμήσει», λέει η Μαρία Φραγκάκη.


Για τις συνεργασίες που δεν μετάνιωσε, αλλά δεν θα ξαναέκανε μίλησε η Μαρία Φραγκάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα.

Υπάρχουν συνεργασίες για τις οποίες έχεις μετανιώσει;

Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που έκανα, γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχει κάποιο μάθημα που παίρνω από κάθε εμπειρία. Υπάρχουν συνεργασίες που δεν θα τις ξαναέκανα, γιατί δεν πέρασα καλά, από τις οποίες, όμως, κέρδισα γνώση. Είναι αυτό που λέμε «έπαθα και έμαθα».

Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιον κακότροπο και τοξικό άνθρωπο, που είχε πολλά θέματα με τον εαυτό του και κατά συνέπεια με τους πάντες, έχει τύχει να συνεργαστώ με φαλλοκράτη και σεξιστή που προσπάθησε να με υποτιμήσει. Αυτές τις συνεργασίες δεν θα τις ξαναέκανα, αλλά, όχι, δεν έχω μετανιώσει, γιατί με έκαναν πιο δυνατή.

Υπήρξαν και γαλαντόμοι άνθρωποι που σε βοήθησαν στην πορεία σου;

Εργάζομαι στο χώρο των media από την ηλικία των 18, από το πρώτο έτος που ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μου έδωσαν ευκαιρίες, επειδή πίστεψαν στις δυνατότητές μου, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση. Ο χώρος μας είναι ένας σκληρός χώρος και όποιος δεν αξίζει δεν έχει διάρκεια.

πηγη