Αγρίνιο: «Εμπιστευτείτε την επιστήμη και εμβολιαστείτε» – Η εξομολόγηση ενός ανθρώπου που νόσησε με κορονοϊό και βρέθηκε μια ... ανάσα πριν τη διασωλήνωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό θέλησε να μοιραστεί ένας φιλόλογος από το Αγρίνιο, ο οποίος καλεί τον κόσμο να εμπιστευτεί την επιστήμη και να κάνει το εμβόλιο.

Ο κ. Κώστας Κατσακιώρης, φιλόλογος – φροντιστής από το Αγρίνιο, νόησε με κορονοϊό και έγραψε το προσωπικό του βίωμα, καθώς ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού και αυτός ήταν ο λόγος που απέφυγε τη διασωλήνωση.

«Μην παρασύρεστε από σύγχρονους μεσαιωνιστές, σκοτεινούς – κατασκότεινους χριστιανοταλιμπάν, αρνητές του ιού και των εμβολίων, που τάχα είναι πνευματικοί. Από την αρχή της πανδημίας όλοι αυτοί έχουν προκαλέσει μεγάλο κακό και θα πρεπε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, γιατί συνέβαλαν στην διασπορά του ιού με τις σκοταδιστικές τους θέσεις και οδήγησαν αφελείς συνανθρώπους μας στον άλλο κόσμο», τονίζει ο φιλόλογος.

Αυτούσια η διήγησή του για το προσωπικό του βίωμα

«Έρχεται κάποια στιγμή που χωρίς να το περιμένεις γίνεσαι θύμα covid 19. Μέχρι να το πιστέψεις δυσκολεύεσαι. Τα απανωτά test στα οποία υποβάλλεσαι δεν δίνουν καμία ελπίδα … είναι θετικά. Τα συναισθήματα δυσάρεστα που εναλλάσσονται με πολλές μακάβριες σκέψεις. Αισθάνεσαι ότι αυτό που μέχρι πρότινος ήταν μακριά από σένα, που το παρακολουθούσες ως θεατής, τώρα πια … ήρθε στο σπίτι σου. Πέφτει σαν κεραμίδα στο κεφάλι σου. Κόλλησε πρώτα η γυναίκα μου και το πέρασε χωρίς να το καταλάβει καλά – καλά με ένα μικρό μπούκωμα. Εγώ δεν είχα την ίδια τύχη, με γονάτισε ο ύπουλος αυτός ιός. Ο πυρετός συνεχόμενος, με γύρισε σε πνευμονία και μου έκανε ζημιά 50% και στους δύο πνεύμονες. Νοσηλεύτηκα για έξι μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στην 1η κλινική Λοιμωδών, όπου είχα την κατάλληλη φροντίδα και όλα πήγαν κατ΄ ευχήν. Οι γιατροί μου με βεβαίωσαν ότι γλίτωσα τα χειρότερα και τη διασωλήνωση, επειδή ήμουν εμβολιασμένος. Από χθες 3/12 βρίσκομαι σε κατ΄ οίκον θεραπεία και αισιοδοξώ ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου περιπέτεια και συνάμα με τις μικρές μου δυνάμεις να περάσω, όσο μπορώ, το μήνυμα. Εμβολιαστείτε, μην χρονοτριβείτε ούτε λεπτό. Όσοι δεν το έχετε κάνει, τρέξτε να το κάνετε επειγόντως. Εμπιστευτείτε την Επιστήμη. Έλεος, στον 21ο αιώνα και να μην εμπιστεύεται κανείς την επιστήμη. Τι να εμπιστευτεί δηλαδή; Μην ακούτε διάφορους τυχάρπαστους τσαρλατάνους, ακραίους, ανορθολογιστές, ψυχικά διαταραγμένους, προκατειλημμένους και φανατικούς που αρέσκονται σε συνωμοσίες και που τάχα αυτοί ξέρουν, που τάχα είναι ελεύθεροι μέσα στην απόλυτη τύφλα τους, ενώ εμείς οι άλλοι που ακολουθούμε τις επιταγές της επιστήμης είμαστε υποταγμένοι. Μην παρασύρεστε από σύγχρονους μεσαιωνιστές, σκοτεινούς – κατασκότεινους χριστιανοταλιμπάν, αρνητές του ιού και των εμβολίων, που τάχα είναι πνευματικοί. Από την αρχή της πανδημίας όλοι αυτοί έχουν προκαλέσει μεγάλο κακό και θα πρεπε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, γιατί συνέβαλαν στην διασπορά του ιού με τις σκοταδιστικές τους θέσεις και οδήγησαν αφελείς συνανθρώπους μας στον άλλο κόσμο.

Και βέβαια, ας μην έχουμε αυταπάτες. Ό,τι και να κάνουμε δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις ακραίες φωνές των ηλιθίων. Την ηλιθιότητα δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις με κανένα όπλο, σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Η συνομοταξία των ηλιθίων συσπειρώνεται, αλλά αγνοείστε τους. Κλείστε τα αυτιά σας σε φωνές μυωπικές που θέλουν να μας γυρίσουν στο μεσαίωνα και εμπιστευτείτε την επιστήμη.

Κλείνοντας αυτό το κείμενο με πολύ προσωπική – βιωματική διάσταση, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στην 1η κλινική Λοιμωδών covid 19. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον γιατρό κύριο Λιόντο Άγγελο, καθώς και στην διευθύντρια της κλινικής επίκουρη καθηγήτρια λοιμωξιολόγο κυρία Χρηστάκη Ειρήνη. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σ’ όλους αυτούς τους σύγχρονους ήρωες που προσφέρουν αγόγγυστα με κίνδυνο της ζωής τους.

Τέλος, οφείλω μια τεράστια ζεστή αγκαλιά στον ξάδελφο μου Νίκο Κατσακιώρη, άριστο διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που στάθηκε δίπλα μου ανελλιπώς ανά πάσα στιγμή και ώρα στην προσωπική μου περιπέτεια».

Διαβάστε επίσης