Κρίσιμη η κατάσταση του Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά – Αρνείτο να διασωληνωθεί-Τελικά οι γιατροί τον έπεισαν ΝΕΟΤΕΡΑ

Νεότερα: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς διασωληνώθηκε και στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης διακομίστηκε  στον Ευαγγελισμό.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίαζει τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Ο ιεράρχης μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, παρά την άρνησή του τις προηγούμενες ημέρες, μετά από επίμονη παρότρυνση των γιατρών του.

Αρνείται να διασωληνωθεί

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ξεκίνησαν οι τιτάνιες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού να πειστεί ο ιεράρχης και να διασωληνωθεί, με τον ίδιο να το αρνείται κατηγορηματικά.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του, καταβάλλοντας τεράστιο αγώνα να κάμψουν τις αντιστάσεις του και να κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασής του, η οποία επιδεινώνεται όσο οι ώρες περνούν. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο σπίτι του, ενώ νοσούσε από κορονοϊό, αρνούμενος να μεταβεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε οξυγόνο για να υποβοηθηθεί η αναπνοή του.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ