Το κρασί θέλει νερό

01/12/2021 | 09:38

Θέμα συζήτησης, με αρνητικό αντίκτυπο, έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες η σύγκρουση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο με γνωστό συνδικαλιστή.

Η διαμάχη προσωποποιείται μεταξύ του αν. διοικητή Δημήτρη Μπάκου και του μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Σωτήρη Καρβέλη.

Το “μενού” περιλαμβάνει εσωτερικές μετακινήσεις, μηνύσεις, σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις, λιποθυμικό επεισόδιο του δεύτερου και άλλα πολλά.

Στην περίοδο που διανύουμε και μέσω της ασφυκτικτικής πίεσης που δέχεται το σύστημα Υγείας αλλά και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, η διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος με περιστατικά προστριβών και εντάσεις, είναι περιττή.

Η αποφόρτιση είναι επιβεβλημένη και πρέπει τάχιστα να αναληφθούν πρωτοβουλίες και από τις δύο πλευρές, με τον πρώτο λόγο να τον έχει η Διοίκηση η οποία οφείλει να διασφαλίσει συνθήκες ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Και στην προκειμένη περίπτωση το ποτήρι με το κρασί θέλει πολύ νερό.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της