Το κρασί θέλει νερό

01/12/2021 | 09:38

Θέμα συζήτησης, με αρνητικό αντίκτυπο, έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες η σύγκρουση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο με γνωστό συνδικαλιστή.

Η διαμάχη προσωποποιείται μεταξύ του αν. διοικητή Δημήτρη Μπάκου και του μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Σωτήρη Καρβέλη.

Το “μενού” περιλαμβάνει εσωτερικές μετακινήσεις, μηνύσεις, σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις, λιποθυμικό επεισόδιο του δεύτερου και άλλα πολλά.

Στην περίοδο που διανύουμε και μέσω της ασφυκτικτικής πίεσης που δέχεται το σύστημα Υγείας αλλά και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, η διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος με περιστατικά προστριβών και εντάσεις, είναι περιττή.

Η αποφόρτιση είναι επιβεβλημένη και πρέπει τάχιστα να αναληφθούν πρωτοβουλίες και από τις δύο πλευρές, με τον πρώτο λόγο να τον έχει η Διοίκηση η οποία οφείλει να διασφαλίσει συνθήκες ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Και στην προκειμένη περίπτωση το ποτήρι με το κρασί θέλει πολύ νερό.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)