Αγγελική Ηλιάδη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πατέρα της Βασίλη Ηλιάδη

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ και την Αγγελική Ηλιάδη οι οποίες θρηνούν για τον γιο – πατέρα, Βασίλη Ηλιάδη ο οποίος έφυγε από ζωή, όπως σας αποκάλυψε πρώτο T-Life το μεσημέρι της Τρίτης 30 Νοεμβρίου

Πρόκειται για τον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη για τον οποίο στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για την κρίση που είχε περάσει οι σχέση τους.

Η αιτία θανάτου 

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-LIFE ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έφυγε από τη ζωή ηττημένος από τον κορονοϊό.

Αρχικά ο Βασίλης Ηλιάδης εισήλθε στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει από κορονοϊό,  ενώ όταν πήρε εξιτήριο τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα να κάνει δεύτερη εισαγωγή μέσα σε λίγες μέρες. Τα πράγματα χειροτέρεψαν σύντομα με τον ίδιο να φεύγει από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ηλιάδη

Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη θα γίνει αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου με την οικογένεια και τους φίλους του να τον αποχαιρετούν οδηγώντας του στην τελευταία του κατοικία. Να θυμίσουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν εκτός, μιας και είχε αναχωρήσει για το ριάλιτι «Η Φάρμα» το οποίο κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο. 

Στον «αέρα» η συμμετοχή της τραγουδίστριας στο ριάλιτι του ANT1.