Βαρθολομιό: Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος βοσκός Στέλιος Τσεκουρλούκης

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στον Βρανά Βαρθολομιού το βράδυ της Τρίτης με θύμα έναν 28χρονο μοτοσικλετιστή.

Η μηχανή του 28χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα στον κεντρικό δρόμο Λουτρών Κυλλήνης.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας της Γαστούνης, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  πρόκειται για τον 28χρονο βοσκό Στέλιο Τσεκουρλούκη, γνωστό στην περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

troxaio-2.jpg

troxaio2-3.jpg

Ποιος ήταν ο 28χρονος Στέλιος Τσεκουρλούκης

Ο Στέλιος Τσεκουρλούκης γεννήθηκε το 1993. Παιδί αγροτικής οικογένειας από το Βαρθολομιό. Ο 57χρονος πατέρας είναι κτηνοτρόφος και η 49χρονη μητέρα του εργάζεται στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού. Είχε πέντε αδέλφια.

stelios-tsekourloukis.jpg

Όταν ο 25χρονος Στέλιος έγινε viral

Ο Στέλιος Τσεκουρλούκης είχε γίνει viral, με το αστείρευτο χιούμορ του και τα μηνύματα που έστελνε στους διαδικτυακούς του φίλους. Ένα απλό παιδί, με χιούμορ από το Βαρθολομιό που δεν είχε τελειώσει το σχολείο, ωστόσο δεν πτοούνταν. Ο Στέλιος είχε την ιδιοκτησία του 150 πρόβατα και ήταν ο γνωστός και αγαπητός σε όλους «βοσκός» της περιοχής. «Μόνο δημοτικό πήγα και μετά…λάκισα» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» το 2018:

«Όχι μόνο δεν μετάνιωσα που δεν συνέχισα το σχολείο, αλλά να γράψεις ότι ακόμη και αν ξαναγεννιόμουν, πάλι μόνο δημοτικό θα πήγαινα και μετά βοσκός. Η αγάπη μου για τα πρόβατα είναι μεγάλη. Ήθελα από μικρός να γίνω κτηνοτρόφος, βοσκός. Πήρα από τον πατέρα μου περίπου 80 πρόβατα και σήμερα έχουμε περίπου 150. Είναι μεγάλη αγάπη τα πρόβατα ».

Ο 25χρονος τότε Στέλιος μιλούσε με πάθος και αγάπη για την δουλειά του, αυτή του κτηνοτρόφου: «Η δουλειά είναι σκληρή. Το πρωί με τα πρόβατα, το μεσημέρι στο σπίτι για φαγητό και το απόγευμα μέχρι να πέσει ο ήλιος πάλι με τα πρόβατα. Βέβαια έχω και προσωπική ζωή. Βγαίνω τα βράδια με τους φίλους μου, με τις παρέες μου» Ο Στέλιος είχε ως χόμπυ να μαζεύει κουδούνες και γκλίτσες: «Όταν πηγαίνω σε ορεινά χωριά και βρίσκω κουδούνες ή γκλίτσες που μου αρέσουν, τα αγοράζω».

Στην ερώτησή πως βλέπει το μέλλον της κτηνοτροφίας, ο Στέλιος Τσεκουρλούκης είχε απαντήσει: «Είναι δύσκολη εποχή. Πολλά τα έξοδα, ελάχιστα κέρδη. Μειωμένες οι τιμές για το γάλα, μας έχει φάει το εισαγόμενο. Η κτηνοτροφία εξαφανίζεται και θα μείνουν λίγοι, αυτοί που πραγματικά την αγαπούν…»