Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γιατί δεν έχει απόψε νέα εκπομπή

Ο κορονοϊός κρατάει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μακριά από το στούντιο. Δεν έχει νέα εκπομπή απόψε, best of μέχρι να επιστρέψει στις επάλξεις.


Απόψε το «The 2night Show» δεν έχιε νέους καλεσμένους, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, και τις τελευταίες μέρες δεν έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα, καθώς θετικοί στον κορονοϊό είχαν διαγνωστεί και μερικά από τα μέλη των Prestige.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να κόλλησε από μέλη της παραγωγής του «The 2night Show», τα οποία επίσης νόσησαν, είχε μιλήσει για το γεγονός ότι σε προηγούμενη εκπομπή η μπάντα που βρισκόταν στο πλατό ήταν… μισή, με τους υπόλοιπους να βρίσκονται σε καραντίνα.

«Είναι οι μισοί Prestige μαζί μου, μου λείπει και ο Διονύσης μου.

Για προληπτικούς λόγους είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον κάθεται στο σπίτι του.

Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, με κρούσματα συνεχώς. Εδώ κάθε μέρα κάνουμε rapid, προσέχουμε, το επόμενο διάστημα θα έχουμε διάφορες απώλειες. Η ευχή μας είναι γρήγορη ανάρρωση για όποιον δεν είναι καλά και να επιστρέψει. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία», είχε αναφέρερει ο Γρηγόρης Αρναούτγολου.

Οι δηλώσεις, αυτές, βέβαια, είχαν προηγηθεί της δικής του νόσησης, ενώ η εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα προβλήθηκε κανονικά, αφού τα γυρίσματα είχαν προηγηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η εκπομοπή «The 2Night show» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιστρέψουν στις επάλξεις, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, και με απόλυτη τήτρηση των υγειονομικών κανόνων.

ΠΗΓΗ