Πάτρα - Ασύλληπτη τραγωδία: Ζευγάρι "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό και "έφυγαν" με διαφορά 5 ημερών - Νοσηλεύεται η κόρη τους

Αμείλικτα συνεχίζει η πανδημία να "σαρώνει", με τον κορονοϊό να απλώνει το πέπλο του θανάτου σε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας.

Μια οικογενειακή τραγωδία, που μοιάζει με σενάριο δραματικής ταινίας, εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, για ένα ζευγάρι ηλικωμένων που και οι δύο εντοπίστηκαν θετικοί.

Τόσο η 72χρονη σύζυγος, όσο και ο άνδρας της εμφάνισαν σοβαρά συμπτώματα και κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή τους.νοσηλεία τους΄.

Από το Νοσοκομείο του Ρίου και το "Άγιος Ανδρέας" έδιναν χωριστά ο καθένας τους τη μάχη, για να κρατηθούν στη ζωή.

 

Προγραμμάτιζαν την τρίτη δόση

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, αν και οι δύο ήταν εμβολιασμένοι πλήρως και μάλιστα προγραμμάτιζαν να κάνουν και την τρίτη δόση.

Στις 24 Νοεμβρίου χάνει τη μάχη η 72χρονη γυναίκα και μόλις πέντε ημέρες μετά, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου ακολουθεί ο 75χρονος σύζυγός της.

 

Τραγική ειρωνεία; Η κόρη τους νοσεί και αυτή -όπως και η οικογένειά της - και δεν κατάφερε να πει το τελευταίο αντίο στους δύο ανθρώπους που την έφεραν στη ζωή και έφυγαν μόνοι τους με διαφορά μόλις λίγων ημερών.