Πάτρα: 56χρονος χάρισε ζωή με τον θάνατο του

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΓΝΠ:

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ), στις  26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε λήψη οργάνων (κερατοειδείς  νεφροί,) από ασθενή 56 ετών με αιτία θανάτου εγκεφαλική αιμορραγία, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία του δότη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

Στη διαδικασία συμμετείχαν  κα Φλίγκου Φωτεινή Αν.Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας, κος Βασίλειος Καραμούζος  ΕΒ΄ Εντατικής Θεραπείας (Συντονιστές ΕΟΜ), κος Ραυτόπουλος Σωτήριος Επικουρικός ΕΒ΄ Νευροχειρουργικής, κος Καρύδης Νικόλαος Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής – Μεταμοσχεύσεων, κα Σίντου Ελένη Δ/ντρια ΕΣΥ Αναισθησιολογίας ,κα Εξάρχου Άρτεμις Δ/ντρια ΕΣΥ Οφθαλμολογικής

Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π. ευχαριστεί πολύ την οικογένεια του εκλιπόντος η οποία  υπερβαίνοντας τον πόνο, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δικού της ανθρώπου σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Επιπλέον, ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)