Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον φρικτό θάνατο της 48χρονης

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο συζυγοκτόνος

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Μία 48χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του συζύγου της, ο οποίος την κατακρεούργησε μέσα στο διαμέρισμά τους, το βράδυ της Κυριακής.

 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί φρίκη. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε συνολικά 23 μαχαιριές στο σώμα της από τον 49χρονο συζυγοκτόνο, μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thesstoday.gr, όπως προκύπτει από την νεκροψία-νεκροτομή, ο δράστης μαχαίρωσε την 48χρονη στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει φρικτό θάνατο. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για οκτώ μαχαιριές.

 

Ποινική δίωξη στον συζυγοκτόνο

Νωρίτερα σήμερα, ο 49χρονος από την Αρμενία, μετήχθη ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης της γυναικοκτονίας είπε στην προανάκριση ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

 

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο δράστης είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, μέσα στο 2020.

Τον Απρίλιο του 2020 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Τότε είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική. Νοσηλεύτηκε 20 μέρες και μετά πήρε εξιτήριο. Τον Οκτώβριο του 2020, ο γιος του έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και έπειτα από εισαγγελική παραγγελία νοσηλεύτηκε ξανά για 10 ημέρες. Ξαναπήρε εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

 

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Τη δολοφονία αποκάλυψε ο 49χρονος, όταν γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι τους και εντόπισαν νεκρή την άτυχη 48χρονη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποίησαν έρευνες και εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, με το οποίο εκτιμάται ότι ο δράστης δολοφόνησε την σύζυγό του. Δράστης και θύμα έχουν αποκτήσει έναν 20χρονο γιο.

Διαβάστε επίσης