Κορονοϊός: Το νοσοκομείο Αγρινίου εκπέμπει «SOS» – Στα όριά τους παθολόγοι και πνευμονολόγοι

Ασφυκτική είναι πλέον η κατάσταση που επικρατεί στην Κλινική Κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου, όπως και στην Παθολογική Κλινική, αλλά και στα επείγοντα, αφού οι ιατροί υστερούν αριθμητικά για να καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

 

Η Κλινική Κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου έχει γεμίσει από ασθενείς που νοσούν, αφού έχουν καλυφθεί πλέον και οι 65 διαθέσιμες κλίνες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες τρεις ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Με ανάρτησή του στο facebook νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, μετά την επιστροφή του στο σπίτι από το νοσοκομείο, ο φαρμακοποιός του νοσηλευτικού ιδρύματος και Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με την παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο», Στέλιος Μερμίγκης, τόνισε για άλλη μία φορά ότι οι παθολόγοι του νοσοκομείου, όπως και οι πνευμονολόγοι, βρίσκονται στα όριά τους. Μάλιστα προέβλεψε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ακόμη και «οι πιο καλοφτιαγμένες μηχανές κάποτε χαλάνε πόσο μάλλον οι άνθρωποι, είναι πολύ πιθανόν να επέλθει η κατάρρευση».

 

Η ανάρτηση του κ. Μερμίγκη στο facebook:

 

ΠΗΓΗ karvasaras.gr

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)