Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Αχαΐας: Ευχαριστήριο του Σωματείου στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Για την παράδοση υγειονομικού υλικού

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Αχαΐας, αναφέρει:

 

"Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κούκο Τρύφωνα  και τον Αντιπρόεδρο Κόγκα Απόστολο επισκέφθηκαν στα γραφεία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ  τον Διοικητή της Γιάννη Καρβέλη και παρέλαβαν από τις υπηρεσίες του υγειονομικό υλικό, σε ικανοποίηση αντίστοιχου αιτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας.  

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές ανάγκες που υφίστανται μέσα  στην στρατιωτική κοινότητα της περιοχής μας, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα και  χορήγησε ποικιλία υγειονομικού υλικού όπως προστατευτικές μάσκες, γάντια, στολές  υψηλής προστασίας, αντισηπτικά σκευάσματα κ.ά. για την προάσπιση της ατομικής και  συλλογικής υγείας του προσωπικού. Το υλικό θα διανεμηθεί άμεσα στο πολιτικό και  στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου, καθώς και στους κληρωτούς, με τη φροντίδα του  Σωματείου. Όπως είναι γνωστό, το Σωματείο μας εκπροσωπεί το πολιτικό προσωπικό που  υπηρετεί σε στρατιωτικές μονάδες της περιοχής μας: στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ),  στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτ. Ελλάδας (ΣΥΔΕ), στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πατρών  (ΛΑΦΠ), στην 76η Μονάδα Επιστράτευσης (76 ΜΕ) και στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (2/39 ΣΕ).  

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος και το Διοικητικό  Συμβούλιό μας, εκ μέρους όλου του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού, επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν εκ βαθέων τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς τον  Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, την  πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή του. Τέτοιες πράξεις αξίζουν τον θαυμασμό  μας και τα θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους τους συμπολίτες μας. Σαν Σωματείο εκφράζουμε  την ικανοποίησή μας για αυτή την πράξη, που την αντιμετωπίζουμε σαν έμπρακτη αναγνώριση  του δύσκολου έργου που επιτελούμε και των προσπαθειών που καταβάλουμε για να  κρατήσουμε υγιές και προστατευμένο από τον κορωνοϊό το πολιτικό και στρατιωτικό  προσωπικό του στρατοπέδου. 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η περιοχή μας εξαιτίας της πανδημίας του  νέου κορωνοϊού, η χρήση προστατευτικών μέσων για τους εργαζόμενους σε πολυπληθείς  κοινότητες, όπως είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι απολύτως αναγκαία και συμβάλλει στον  περιορισμό της διασποράς της νόσου του νέου κορωνοϊού. Είναι γεγονός ότι χάρις στην  ένταση των προσπαθειών μας, τον καθημερινό αγώνα όλου του προσωπικού και το  υγειονομικό υλικό που μας χορηγήθηκε από πολλές υπηρεσίες, φορείς και εταιρείες  οδηγηθήκαμε στο ευχάριστο γεγονός να ελαχιστοποιηθούν τα κρούσματα κορωνοϊού στο  στρατόπεδο. 

Κλείνοντας, δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι στο πρόσωπο του Διοικητή της  6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας και οι μονάδες που εδρεύουν στο στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα βρήκαμε έναν  πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο μας υπέρ του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού του  στρατοπέδου. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη  συνεργασία και κατανόηση, που έχουμε μέχρι σήμερα".  

 

Διαβάστε επίσης