Ισόπαλη 1-1 η Παναχαϊκή με τη Ναύπακτο

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια εντός έδρας είχε σήμερα η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία κινήθηκε πάλι σε μέτρια νερά με αποτέλεσμα να μείνει ισόπαλη 1-1 με τον μαχητικό Ναυπακταικό Αστέρα  για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής   και έχασε έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Η Πατρινή ομάδα έχει κάθε δικαίωμα να εχει παράπονα από τον διαιτητή Καλογερόπουλο που αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μικελάτου στο 90 ΄ και άφησε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων όμως από εκέι και πέρα πάλι προβλημάτισε με την επιθετική της λειτουργιά η οποία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι πλέον είναι στο -3 από την κορυφή αφού το Καναλάκι πέρασε με νίκη από την Βάρδα.

Είναι δεδόμενο πως η Παναχαικη θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ώστε να μπορέσει να μην πετάξει άλλους βαθμούς αφού πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Στο αγωνιστικό μέρος,  η Παναχαϊκή ξεκίνησε με δυο νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα, τους Στεργίδη-Κόκα που στο προηγούμενο ματς είχαν μπει ως αλλαγή και είχαν βοηθήσει να έρθει η ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ζεστά στον αγωνιστικό χώρο, και απειλήσουν για πρώτη φορά στο 10΄με την κεφαλιά του Σμίλτου αλλά ο Μένιος έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Γενικότερα οι κοκκινόμαυροι ήταν πιο κινητικοί, με μοχλούς τους Κόκα-Στεργίδη αλλά και Καρακλαιτς προσπαθούν να χτυπήσουν από τα άκρα τον Ναυπακτιακό ο οποίος είχε κυρίως παθητικό ρόλο.

ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ 1-0 Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Η Πατρινή ομάδα βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 21΄ όταν μετά από λάθος στην μεσαία γραμμή ο Μπουρλάκης έδωσε στον Καρακλαιτς που έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Καλαιτζις παρά το 1-0 δεν έκοψε ρυθμό,  κράτησε τον έλεγχο του αγώνα και διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τη ομάδα της Ναυπάκτου να μην μπορεί να βγει μπροστά.

Ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Οι φιλοξενούμενοι  στη  πρώτης  του ουσιαστικά ευκαιρία πέτυχαν γκολ όταν  η μίση άμυνα της Παναχαϊκής κοιμήθηκε και ο αφύλακτος Μαχαίρας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 39΄.

Η Πατρινή ομάδα δεν το έβαλε κάτω, βγήκε κατευθείαν στη αντεπίθεση και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 42΄ με τον Τεγούση για να πετύχει  γκολ όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ  Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο β΄ ημίχρονο το παιχνίδι έγιεν ντέρμπι, μπορεί η Πατρινή ομάδα να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, για αυτό το λόγο ο Καλαιτζιτς έβαλε στο ματς τον Χαντί ωστόσο προκάλεσε έκπληξή που έβγαλε τον Στεργίδη που ήταν από τους καλύτερους.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ …ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Οι κοκκινόμαυροι ήταν λίγο πιο κινητικοί, κρατούσαν μπάλα ωστόσο είχαν πρόβλημα να τροφοδοτήσουν τον Κυβελίδη  και γενικότερα να φτάσουν στη αντίπαλη περιοχής με το χρόνο να περνά και το 1-1 να παραμένει.

Στο 76΄ ο  τεχνικός της Παναχαϊκής έκανε διπλή αλλαγή, έβαλε στο ματς τους Αλεξόπουλο-Μικελάτο αντί των Παπαχρονόπουλου-Μπουρλάκη με σκοπό να γεμίσει την επίθεση και να πιέσει για το γκολ.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους, είχαν τεράστια ευκαιρία στο 80 για γκολ με το δοκάρι του Μικελάτου  με το παιχνιδι να παίρνει γρήγορό ρυθμό.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δοκάρι όταν στο 86ο  Νικφορόπουλος είχε δοκάρι και το 1-1 παρέμενε .

Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στο 90 ο Καλογερόπουλος αρνήθηκε πέναλτι στην Παναχαϊκή στην ανατροπή του Μικελάτου μέσα στη περιοχή με τον Αθηναίο ρέφερι να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν σε όλο το γήπεδο χωρίς όμως να έρθει η μεγάλη ευκαιρία σε αντίθεη με το Ναυπακτιακό ο οποίος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ όταν έφυγαν μόνοι τους 3 παίκτες  ωστόσο ο Σταθόπουλος προτίμησε να κάνει το σουτ αντί να δώσει σε ξεμαρκάριστους συμπαίκτες με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταία σφύριγμα του Καλογερόπουλου.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Καλαιτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Κόκας (25΄ Παπαχρονόπουλος λ.τ. 76΄ Μικελάτος), Μπουρλάκης (76΄Αλεξόπουλος),  Καρακλάιτς, Στεργίδης (62΄Χαντί), Κυβελίδης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Νταλακούρας): Συμεών, Μπάτσης, Χριστόπουλος (70΄Γιαννιώτης), Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλο (76΄Ναουμίδης), Μαχαίρας, Καλαμπόκας, Παλαιοπάνος, Καψάσκης (84΄ Σταθόπουλος), Μενσά (84΄ Κοντογιάννης) και Νιφορόπουλος.

https://sportfmpatras.gr/

Διαβάστε επίσης