Βαρθολομιό: Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια-Θρήνος για τον θάνατο του Χρήστου Ροΐδη-Αποστολή του tempo24 στην Ηλεία

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή της Ηλείας έχει προκαλέσει πλημμύρες και αρκετά προβλήματα σε πολλές περιοχές.

Στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, (απ' όπου και φωτογραφικό υλικό και το βίντεο του Απόστολου Βουλδή) το Τραγανό, το Καρδιακαύτι η στάθμη του νερού ανέβηκε αρκετά ψηλά και υπάρχουν πληροφορίες για πλημμύρες σε καταστήματα και σπίτια.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κινητοποιηθεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, για να βοηθήσουν τους πολίτες.

Στο μεταξύ  συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Βαρθολομιού, από τον θάνατο του 65χρονου συνταξιούχου δάσκαλου Χρήστου Ροΐδη, ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και ανασύρθηκε νεκρός.

Ο 65χρονος συνταξιούχος δάσκαλος, από την περιοχή του Βαρθολομιού, ανασύρθηκε νεκρός ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο συνταξιούχος δάσκαλος είχε προγραμματισμένο ραντεβού σε ελαιοτριβείο της περιοχής προκειμένου να πάει να βγάλει το λάδι για την οικογένεια του… ωστόσο η μοίρα έπαιξε με τον χειρότερο τρόπο το δικό της παιχνίδι, καθώς το αυτοκίνητο του 65χρονου παρασύρθηκε από χείμαρρο με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αποστραγγιστικό κανάλι.

Η είδηση του θανάτου του 65χρονου Χρήστου Ροΐδη σκόρπισε θλίψη τόσο στη περιοχή του Βαρθολομιού από όπου καταγόταν όσο και στην περιοχή της Λυγιάς όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

TO AYTOKINHTO TOY ATYXOY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ