Euroleague, Παναθηναϊκός – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Εκτός 12άδας και στην «έξοδο» ο Γιόγκι Φερέλ

25/11/2021 | 23:16

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, αλλά στη 12άδα του δεν βρίσκεται ο Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος και βρίσκεται πια με τα… δυο πόδια εκτός ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να φύγει, εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής που είχε στα ματς του Τριφυλλιού από τον Δημήτρη Πρίφτη και το αίτημά του φαίνεται ότι έγινε δεκτό από τη διοίκηση.

Ο Φερέλ αναμένεται πια να αποτελέσει σύντομα και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος και είναι πιθανό να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στην αγορά, ενώ εξετάζονται γενικότερα αλλαγές στους ξένους.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Φλόιντ, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά