Λευκορωσία – Τουρκία 84-70: Νίκησε και έστειλε «μήνυμα» στην Εθνική

25/11/2021 | 22:13

 

 

Η Λευκορωσία απέδειξε με το «καλημέρα» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο πως δεν θα αποτελέσει τον φτωχό συγγενή του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.

Με πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι «σόκαρε» την Τουρκία επικρατώντας με 84-70 και έστειλε «μήνυμα» στην Εθνική εν όψει του μεταξύ τους αγώνα για τη 2η αγωνιστική (28/11, 17:00) στη Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες του Ρόστισλαβ Βεργκούν έκλεισαν στο +9 (43-34) το πρώτο ημίχρονο και έκτοτε δεν ξανακοίταξε πίσω, φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους Λευκορώσους ήταν ο Μάκσιμ Σάλας με 26 πόντους (10/17 εντός παιδιάς), με τον Παραχούτσκι να προσθέτει 16 και τον Μπελιάνκου 15.

Για την Τουρκία ξεχώρισε ο Σεμούς Χαζέρ με 17 πόντους, ενώ ο Μουχσίν Γιασάρ είχε 15.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία