Βορίδης: Οι έλεγχοι για τα rapid test στις εκκλησίες θα είναι δειγματολοπτικοί – Γιατί δεν υπάρχει ανάλογη ανησυχία για τις πορείες;

25/11/2021 | 18:51

 

 

Για περιορισμό της δημόσιας συζήτησης στους ιερούς ναούς για λόγους ιδεολογικοπολιτικούς και αντιεκκλησιαστικούς έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στο πως θα ελεγχθεί η εφαρμογή του μέτρου του rapid test για τους ανεμβολίαστους στις εκκλησίες.

Φαίνεται παράξενο

Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών έβαλε στο στόχαστρό του τις διαδηλώσεις λέγοντας ότι δεν βλέπει ανάλογη «ανησυχία» για τις πορείες. «Φαίνεται παράξενο να μη συζητάμε για σημεία συγχρωτισμού στα οποία υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι» ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πώς θα γίνονται οι έλεγχοι στους ναούς και για το αν θα δούμε αστυνομικό σε εκκλησία, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως θα γίνεται όπως γίνεται παντού, με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, αλλά και πως «ποτέ οι έλεγχοι δεν είναι καθολικοί».

«Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται για να ενισχύσουν την οικειοθελή συμμόρφωση, η οποία είναι το κρίσιμο σε κάθε κανονιστική ρύθμιση» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει για το συνωστισμό στα ΜΜΜ.

https://www.in.gr/

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά