Πάτρα: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος-"Αναληθή και ανυπόστατα τα όσα γράφτηκαν για μένα"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν (χωρίς να τον κατονομάζουν) να εμπλέκεται σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας. 

 

Ο ίδιος δηλώνει πως τα όσα αναγράφονται και τον αφορούν είναι αναληθή και ανυπόστατα και προσθέτει πως "προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου"

Να σημειωθεί πως με αφορμή τα δημοσιεύματα είχαν εκδοθεί και ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων μέσω των οποίων καλείτο ο Δήμαρχος Πατρέων να λάβει θέση για τα όσα είχαν διαρρεύσει, τα οποία διαψεύδει μέσω της παραίτησής του ο κ. Αθανασόπουλος

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων,  που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

 

Ανδρέας Αθανασόπουλος

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ