Συναντήσεις Κατσανιώτη για την προβολή της Αχαΐας ως πόλο έλξης του παγκόσμιου Τουρισμού

Η Αιγιάλεια Διεθνές Μνημείο της UNESCO

 Συνάντηση με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τον Αχαιό πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο πραγματοποίησε στο γραφείο του ο υφυπουργός Εξωτερικών-βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης προκειμένου να συζητήσουν για την  προβολή διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, τη διεξαγωγή  τους στην Ελλάδα αλλά και την δημιουργία τουριστικών και πολιτιστικών δράσεων της Αχαΐας ως πόλο έλξης του παγκόσμιου τουρισμού.

 

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, στο πλαίσιο της Δημόσιας Διπλωματίας συζήτησε με τον πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο για την δυνατότητα προβολής στη χώρα μας διεθνών αθλητικών διοργανώσεων αλλά και τη διεξαγωγή κάποιων από αυτούς στην Ελλάδα ώστε να καταστεί η χώρα μας πόλος έλξης των διεθνών φιλάθλων.

 

Η Αιγιάλεια Διεθνές Μνημείο της UNESCO

Παράλληλα, ο κ. Κατσανιώτης, ως Αχαιός βουλευτής πέραν της ιδιότητας του υφυπουργού Εξωτερικών,  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη το κομμάτι που αφορά τον Οινικό Τουρισμό με στόχο να διαφημιστεί διεθνώς η Αχαΐα και κυρίως η περιοχή της Αιγιάλειας,  ως τόπος παραγωγής εξαιρετικών κρασιών. 

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο υφυπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε την κυρία Ζαχαράκη για την έναρξη των προσπαθειών του ώστε να γίνει η Αιγιάλεια Διεθνές Μνημείο της Ουνέσκο και ζήτησε τη συνδρομή της για την επίτευξη του στόχου.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ